Sparring med en mønstergenkendende popcorn-hjerne

Det her er et godt gammeldags klippekort.

Jo flere timer du køber, jo billigere bliver timeprisen.

Du kan få hjælp og sparring til alt inden for: kommunikation, koncept- og produktudvikling, LinkedIn, personlig branding og kunderejsen.

Sparring med en mønstergenkendende popcorn-hjerne

Det her er et godt gammeldags klippekort.

Jo flere timer du køber, jo billigere bliver timeprisen.

Du kan få hjælp og sparring til alt inden for: kommunikation, koncept- og produktudvikling, LinkedIn, personlig branding og kunderejsen.

Vores liv er et puslespil

… og det er din virksomhed også.

Brikkerne skal passe sammen, før dine drømmekunder har et fuldt og helt billede af, hvem du er og hvad du kan. 

Måske har du allerede to halvdele klar, men ved ikke hvordan de passer sammen.

Måske har du kun brudstykker, som du har svært ved at se den røde tråd i.

Det er dér min hjerne kommer i spil. For den har en fest, når den får lov at finde, fjerne og sætte nye brikker sammen. Så det hele hænger sammen og giver mening – både for dig og dine kunder.

Det har andre fået sparring på

✔️ Kirsten fik bygget en salgsside til hendes foredragsturné på 1 time. Vi fik finpudset titel, målgruppe og beskrivelse – og vi gennemgik, hvad der skal stå på siden for, at hun kan få udsolgt hver gang.

✔️ Siff fik et selvtillidsboost på 1 time, så hun turde række ud til de mennesker, der havde vist interesse for hendes kursus. Vi talte processen igennem og hun fik 3 redskaber til at få stillet de rigtige spørgsmål og få et salg igennem.

✔️ Teresa fik som nystartet soloselvstændig bygget hendes biks på 2 timer. Vi sammensatte 3 produkter, der var differentieret i værdi og pris, og vi fik tegnet hendes kunderejse fra ‘freebie’ til største/dyreste produkt.

✔️ Kenneth fik bygget et fuldt podcast-koncept på 3 timer. Vi byggede podcasten fra intro-melodi og speak til gæster, til interviewstil, til titler og hvordan podcasten kunne bruges til at understøtte resten af hans markedsføring. 

✔️ Marianne fik bygget hele hendes kunderejse på 5 timer. Freebie –> ‘love me’ produkt ($) –> ‘join me’ produkt ($$) –> ‘create with me’ ($$$) produkt. Vi fik designet hvert produkt fra A til Å, så der er en klar rød tråd fra de ene til det andet.

✔️ Christian bruger hans klippekort til kontinuerligt at få feedback på hans LinkedIn opslag og hans generelle indsats på LinkedIn. Han har enten 2-3 opslag klar til feedback ellers skriver han, hvad han har brug for – og så tackler vi det.

… og det er bare et lille udklip af det, jeg har hjulpet mine vidunderlige kunder med.

Priser

1 time = 2000 kr. (+moms)

3 timer = 4500 kr. (+moms)

5 timer = 6250 kr. (+moms)

Mathilde Just personlig branding mærkbar

Sådan foregår det

Køb klippekort

Tryk på 'køb'-knappen og vælg den størrelse klippekort, du har brug for.

Bestil tid

Når du har købt, modtager du en mail, hvor al info om booking står.

Vi mødes online

Vi mødes i 1-2 timer alt efter, hvad du har købt - og har brug for.