Her er de resultater, jeg har skabt for mine AWESOME kunder

Skal du være den næste?

0
nåede i facebook konkurrence
1 %
Flere besøgende på webside
1 stk
Ny hjemmeside
Morten Christiansen Logistik Centralen Just Mathilde

Mathilde rammer hovedet på sømmet hver gang. Mathilde har hjulpet os med vores generelle kommunikation, sat vores nye hjemmeside op, kørt konkurrencer på Facebook, stået for kommunikation på sociale medier og forberedt os, når vi er blevet interviewet på TV. Mathilde er velovervejet og forstår virkelig at sætte sig i vores kunders sted. Hun er meget skarp på budskab, tone og levering.

Direktør, Logistik Centralen

0 %
Flere følgere på instagram
0
Blogindlæg
0 %
Stigning i engagement på Some

Mathilde har haft ansvaret for vores sociale medier samt at skrive blogindlæg til vores hjemmeside. Vi er meget tilfredse med resultatet, og Mathilde har hele vejen igennem været ansvarsbevidst, initiativrig og noget af en kreativ idémager. Hun har ‘a way with words’, som jeg ikke er stødt på før – både på dansk og engelsk. Jeg giver derfor Mathilde mine bedste anbefalinger. 

(tidl.) kommunikationschef, Helphouse.io

Tandlægerne i Frederiksværk har fokus på – udover almindelige tandlægeydelser – at hjælpe folk med at kurere deres tandlægeskræk. Det var især dét budskab, jeg hjalp dem med at lægge fokus på; både på deres hjemmeside og på de sociale medier. Jeg rådgav dem også i forhold til, hvilke kanaler de skulle bruge deres ressourcer på, så de mest effektivt ramte deres kernemålgruppe. Det var super spændende at få lov til at få lov at arbejde med en anden form for virksomhed, end jeg har været vant til – og virkelig dejligt at se, hvordan min rådgivning har gjort en forskel. Se selv, hvad klinikchefen siger om samarbejdet herunder.

Mathilde har rådgivet os om, hvordan vi får mest ud af vores sociale medier. Hun ved virkelig, hvad hun taler om, og hun er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med. Hun forstår at sætte sig i kunden sted, samt tage højde for vores begrænsede ressourcer – og har på den måde sikret os, at vi ikke lægger vores kræfter de forkerte steder.

klinikchef, tandlægerne i frederiksværk

0
interaktioner på facebookopslag
1 %
Flere facebookfølgere
0
omtaler i medierne

Mathilde har været en uvurderlig hjælp ift. at vækste engagementet på vores sociale medie-platforme samt at få os omtalt i pressen og på TV. Vi er en lille, lokal klub, men Mathilde har formået at få os i avisen 3 gange og i TV én gang det sidste halve år – hvilket er kæmpestort for os. Hun har fundet en helt speciel tone-of-voice, som ikke ses i andre volleyballklubber, og den passer perfekt til det image, vi gerne vil styrke i klubben. Vi er SÅ glade for samarbejdet!

Formand, Midtfyns volleyballklub