HOT DAMN!

Nu kan du bare gå og glæde dig til den første mail lander i din indbakke! 

FEDT, du vil være med!

Når du nu alligevel er her...

Online kurser

Jeg tilbyder online kurser i personlig branding, tekstforfatning og indholdsproduktion.

Hyr mig

Tekstforfatning. Markedsføring. Rådgivning.
Face-to-face undervisning. Den klarer jeg.

people talk

Her er et udsnit af kunder, der siger ret pæne ting om mig 😎

Mathilde rammer hovedet på sømmet hver gang. Hun har hjulpet os med vores generelle kommunikation, sat vores nye hjemmeside op, stået for sociale medier og forberedt os, når vi er blevet interviewet på TV. Mathilde er velovervejet og forstår virkelig at sætte sig i vores kunders sted. Hun er meget skarp på budskab, tone og levering.
Morten Christiansen Logistik Centralen Just Mathilde
Morten christiansen
direktør, Logistik centralen
Mathilde har rådgivet os om, hvordan vi får mest ud af vores sociale medier. Hun ved virkelig, hvad hun taler om og er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med. Hun forstår at sætte sig i kunden sted, samt tage højde for vores begrænsede ressourcer – og har på den måde sikret os, at vi ikke lægger vores kræfter de forkerte steder.
Pernille Lilliedal
Klinikchef, tandlægerne i frederiksværk
Vi havde brug for en tekstforfatter, der kunne skabe en tone-of-voice, der ville differentiere os fra vores konkurrenter og kunne stå for vores email marketing og blogindlæg. Og vi må sige, at Mathilde har leveret! Vi er vilde med den måde, hun skriver på - og så forstår hun at vende tingene på hovedet, så det aldrig er kedeligt at læse.
Jessica Polland
creative director, Pyk Copenhagen